Burgemeester Boumans opent met studenten nieuwe locatie Sportweg

Gisteren heeft burgemeester Mark Boumans van Doetinchem samen met twee studenten van de opleidingen Sport en bewegen en Veiligheid en vakmanschap (veva) het nieuwe schoolgebouw aan de Sportweg in Doetinchem officieel geopend. Het drietal werd met een legervoertuig van de Topsporthal naar de nieuwe locatie gebracht. Langs de kant van de route vormden studenten een erehaag en zorgden zij voor een feestelijk onthaal. Op het bordes, voor de ingang van de nieuwe school, knipten de studenten en burgemeester het lint door.

De openingshandeling werd vooraf gegaan door een inspirerende bijeenkomst met Marc Lammers, voormalig hockeyspeler en bondscoach van het Nederlands hockeydamesteam. Hij gaf zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen.

De hele week staat er een aantal activiteiten op het programma. Zo was er vandaag een gezamenlijke sportdag voor studenten Sport en bewegen en Veiligheid en vakmanschap. Donderdag wordt er een symposium georganiseerd en vrijdag is er een reünie voor oud-studenten en docenten.

Benieuwd naar de nieuwe locatie? Laat je rondleiden!

Reageren