Informatieavond vavo 

Dinsdag 30 juni is op het Graafschap College in Doetinchem een informatieavond over het vavo. Vavo staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Studenten van 18 jaar en ouder (en, in het geval van uitbesteding door de vo-school, van 16 of 17 jaar) kunnen op het Graafschap College de opleiding vmbo-tl, havo of vwo volgen. Het gaat hierbij om eenjarige opleidingen: in 1 schooljaar wordt alle examenstof behandeld en getoetst. Studenten kunnen ook kiezen om 1 of enkele vakken te volgen en daarvoor certificaten te halen. 

Wegens corona: aanmelden verplicht

Normaal gesproken is de informatieavond vrij toegankelijk voor iedereen die overweegt een vavo-opleiding te gaan volgen. Om de landelijke corona-maatregelen in acht te kunnen nemen, is deze keer gekozen voor een andere invulling van de avond. Belangstellenden moeten zich via de website aanmelden en worden ingepland voor persoonlijke advies- en voorlichtingsgesprekken van een kwartier. Voor wie liever niet naar de informatieavond komt, zijn online adviesgesprekken mogelijk. 

Meer weten over het vavo?

Op deze pagina van het decanenplatform vind je informatie over het vavo en verschillende documenten die nuttig kunnen zijn voor leerlingen die zich willen aanmelden voor een vavo-opleiding op het Graafschap College. 

Reageren