Aanmelden voor de open dagen van het Graafschap College kan vanaf nu!

Van 25 januari tot en met 12 februari organiseert het Graafschap College open dagen. Leerlingen die zich willen voorbereiden op het maken van een opleidingskeuze, kunnen deelnemen aan verschillende rondleidingen en sessies. Vanaf vandaag kunnen zij zich via de website van het Graafschap College aanmelden voor deze rondleidingen en sessiesWij raden aan om snel aan te melden, omdat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Leerlingen ontvangen na aanmelding een bevestiging én belangrijke informatie over het vervolg. 

Rondleidingen en sessies
De open dagen van het Graafschap College bestaan dit jaar uit rondleidingen en sessies. De rondleidingen (in kleine groepjes) zijn bedoeld om sfeer te proevenStudenten die wat meer de diepte in willen, kunnen zich aanmelden voor eevan de sessies die worden gegeven. Uiteraard houden wij ons tijdens de open dagen strikt aan de geldende coronaregels. Indien blijkt dat fysieke rondleidingen en sessies vanwege corona toch niet mogelijk zijn, vervallen de rondleidingen (leerlingen kunnen via de website dan wél video’s van de verschillende locaties bekijken). De sessies kunnen zij in dat geval online (via Teams) bijwonen. Leerlingen, die zich hebben aangemeld voor de open dagen, worden tijdig hierover geïnformeerd en ook via dit Decanenplatform communiceren wij daarover. 

Drie weken
Dit jaar duren de open dagen van het Graafschap College drie weken. Iedere week staan er andere opleidingsrichtingen centraal: 

  • 25 t/m 29 januari: Zorg, Welzijn & Sport: Zorg, Welzijn, Dienstverlening en ondersteuning en Sport en bewegen 
  • 1 t/m 5 februari: Economie & Dienstverlening: Defensie, Economie en administratie, Horeca, bakkerij en faciliteiten, Handhaving en beveiliging, Uiterlijke verzorging, Toerisme en recreatie, Transport en logistiek, Retail en commercie en Ondernemen en leidinggeven 
  • 8 t/m 12 februari: Economie & Dienstverlening: Horeca, bakkerij en faciliteiten, Uiterlijke verzorging en Toerisme en recreatie
  • 8 t/m 12 februari: Techniek & Informatica: Gebouwde omgeving, Metaal en mechatronica, ICT en mediavormgeving, Engineering en Mobiliteit en voertuigen 
  • 25 januari, 2 februari en 10 februari: Educatie & Participatie Entree (alle negen profielen) en Vavo 
  • 4 februari: Educatie & Participatie: Entree Techniek (de vier profielen Bouwen, wonen en onderhoud, Mobiliteitsbranche, Logistiek, Installatie- en constructietechniek) 
  • 4 februari en 11 februari: Educatie & Participatie Mijn School 

Poster
Om de open dagen van het Graafschap College onder de aandacht te brengen van leerlingen en eventueel collega’s, kun je deze poster per mail naar hen versturen.  

Ontdek het GC online
Via de website van het Graafschap College kunnen leerlingen zich nu al op verschillende manieren oriënteren op een vervolgopleiding. Op deze pagina vinden zij een overzicht van alle richtingen die het Graafschap College aanbiedt. Iedere richting heeft een eigen pagina, waarop leerlingen onder andere (online) evenementen kunnen terugvinden, verhalen van studenten kunnen lezen en inspirerende video’s kunnen bekijken. 

Reageren