Enquête voorlichtingsactiviteiten 2020-2021: wat zijn jouw ervaringen?

Het afgelopen halfjaar heeft het Graafschap College verschillende activiteiten georganiseerd om leerlingen uit het voortgezet onderwijs voor te lichten over het mbo en het opleidingenaanbod van het Graafschap College. Zo organiseerden we eind 2020 ‘GC on(line) Tour’ en stonden de maanden januari en februari in het teken van de online open dagen. 

Ben je decaan op een vo-school?

Dan willen we graag van je weten hoe je de voorlichtingsactiviteiten van het Graafschap College dit schooljaar, tot nu toe, hebt ervaren. We hebben een korte enquête opgesteld en waarderen het wanneer je deze invult. Jouw feedback kunnen we gebruiken bij het maken van plannen voor de toekomst. 

Ben je decaan op het Graafschap College?

Ook dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Een aantal decanen wordt binnenkort benaderd voor een gesprek met het team Marketing en communicatie. 

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!  

Reageren