Aanmelden voor online open dag vanaf nu mogelijk

Op zaterdag 29 januari organiseert het Graafschap College van 10.00 – 15.00 uur een online open dag. Leerlingen die zich willen verdiepen in een mbo-, entree- of vavo-opleiding kunnen het Graafschap College virtueel bezoeken.

Aanmelden kan vanaf nu!

Leerlingen die de open dag van het Graafschap College willen ‘bezoeken’, kunnen zich vanaf nu hier aanmelden. Na aanmelding ontvangen zij een bevestigingsmail met daarin een persoonlijke code. Met deze code kunnen zij een account aanmaken, zodat zij op zaterdag 29 januari toegang hebben tot de virtuele omgeving.

Wat kunnen leerlingen verwachten?

Leerlingen kunnen in de virtuele omgeving verschillende locaties bezoeken, online voorlichtingsessies volgen die studenten en docenten geven, allerlei (opleidings)informatie vinden en opleidings- en locatievideo’s bekijken. Daarnaast helpen we leerlingen op weg die het lastig vinden om een opleidingskeuze te maken. Ouders en verzorgers kunnen nuttige informatie vinden en hun vragen stellen tijdens een live chat. Kijk hier voor meer informatie over de online open dag.

Reageren