In juni bliksemstages bij bedrijfswagengarages in de regio

De leden van Samen Sterk Opleiden organiseren in de maand juni iedere vrijdagmiddag een bliksemstage in een bedrijfswagengarage. Speciaal voor vmbo en havo-leerlingen, die belangstelling hebben voor bedrijfsautotechniek!

De leerlingen krijgen vrijblijvend de gelegenheid om een bedrijfswagengarage te bezoeken en sfeer te proeven. Ze krijgen een rondleiding met een drankje, een technische klus om op te lossen en informatie over de mogelijkheden die het bedrijf en het vak hen kan bieden.

De bliksemstages zijn op vrijdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur:

03 juni Mainfreight ‘s-Heerenberg

10 juni Wensink Mercedes Doetinchem

17 juni Bakker Bedrijfswagens Doetinchem

24 juni Iveco Schouten Doetinchem

01 juli TB Trucks Duiven

Verder interessante evenementen staan hier vermeld.

Reageren