Aanmelden mbo-scholenmarkt ’22 kan vanaf nu

Op 22, 23 en 24 november vindt de mbo-scholenmarkt plaats op het Graafschap College. De scholenmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door de decanen van het voortgezet onderwijs in de Achterhoek en Liemers, in samenwerking met het Graafschap College. Leerlingen die zich willen oriënteren op een mbo-opleiding kunnen zich vanaf nu aanmelden. Na aanmelding ontvangen leerlingen per mail een bevestiging van hun aanmelding én een QR-code. Deze QR-code geeft hen op alle dagen toegang tot alle sessies. Ouders/verzorgers die met leerlingen meegaan naar de Scholenmarkt hoeven zich niet aan te melden.

Sessies per interessegebied

Tijdens de mbo-scholenmarkt kunnen leerlingen voorlichtingssessies volgen over diverse mbo-opleidingen. Een actueel overzicht van de opleidingen en scholen die op de informatieavonden aanwezig zijn, is te vinden op de website van het Graafschap College. Let op: het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. We adviseren leerlingen daarom om de pagina in de gaten houden voor de meest actuele informatie. Naast een sessie-overzicht vinden leerlingen op de website van het Graafschap College ook meer informatie over het evenement.

Reageren