Aanmelden voor open dag 3 november nu mogelijk

Leerlingen die op vrijdag 3 november de open dag van het Graafschap College willen bezoeken, kunnen zich aanmelden via de website van het Graafschap College.

Bevestiging én QR-code

Na aanmelding ontvangt de leerling per e-mail een bevestiging van de aanmelding én een QR-code. Deze QR-code geeft toegang tot alle deelnemende locaties. Bezoekers die met de leerling meegaan (zoals ouders/verzorgers), hoeven zich niet aan te melden voor de open dag.

3 november van 16.00 tot 20.00 uur

Op vrijdag 3 november opent het Graafschap College de deuren van 16.00 tot 20.00 uur*. Leerlingen kunnen tijdens de open dag kennismaken met het mbo, ontdekken wat het Graafschap College hem of haar te bieden heeft en sfeer proeven op onze locaties.

*Op de website van het Graafschap College staat meer informatie over de deelnemende locaties.

Voorlichtingssessies per opleiding

Leerlingen in het examenjaar, die al weten wat zij willen of nog twijfelen tussen een aantal opleidingen, kunnen deelnemen aan een voorlichtingssessie en zich verdiepen in de opleiding(en) van hun keuze. De voorlichtingssessies vinden plaats op vaste tijdstippen, namelijk om 16.30, 17.15, 18.30 en 19.15 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten. Aanmelden voor een voorlichtingssessie kan via het aanmeldformulier voor de open dag.

Reageren