Vanaf nu: aanmelden open dag 3 november

Op vrijdag 3 november opent het Graafschap College de deuren van 16.00 – 20.00 uur. Dit is het moment voor leerlingen om kennis te maken met het mbo, de opleidingsmogelijkheden van het Graafschap College te ontdekken en sfeer te proeven op onze locaties. Leerlingen die de open dag van het Graafschap College willen bezoeken, kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van het Graafschap College 

Bevestiging én QR-code

Na aanmelding ontvangt de leerling per e-mail een bevestiging van de aanmelding én een QR-code. Deze QR-code geeft toegang tot alle deelnemende locaties. Bezoekers die met de leerling meegaan (zoals ouders of verzorgers), hoeven zich niet aan te melden voor de open dag. 

Kijk hier voor meer informatie over de open dag. 

Voorlichtingssessies per opleiding

Voor leerlingen in het examenjaar, die al weten wat zij willen of twijfelen tussen een aantal opleidingen, organiseren we verdiepende voorlichtingssessies. De voorlichtingssessies vinden plaats op vaste tijdstippen, namelijk om 16.30, 17.15, 18.30 en 19.15 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten. Via het aanmeldformulier voor de open dag kunnen leerlingen zich aanmelden voor de voorlichtingssessies. 

Reageren