Open dag 27 januari: aanmelden vanaf nu mogelijk

Op zaterdag 27 januari organiseert het Graafschap College een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur openen verschillende locaties hun deuren. Leerlingen die de open dag willen bezoeken, kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van het Graafschap College.

Kijk mee op het Graafschap College

Tijdens de open dag krijgen leerlingen en hun ouders/verzorgers de mogelijkheid om de opleidingsmogelijkheden van het Graafschap College te verkennen. Ook kunnen zij meer te weten komen over de verschillende vormen van studentbegeleiding en andere pluspunten van het Graafschap College, bijvoorbeeld over het opdoen van internationale ervaringen tijdens de opleiding, ondernemerschap en de doorstroom van mbo naar hbo (Toptraject). Studenten en docenten staan klaar om ze van alles te laten zien en vragen te beantwoorden.

Voorlichtingssessies: wat kies ik?

Iedere opleiding verzorgt tijdens de open dag voorlichtingssessies. Deze sessies bieden leerlingen de mogelijkheid om zich in één of meerdere opleidingen te verdiepen. Ook het aanmelden voor de voorlichtingssessies verloopt via de website van het Graafschap College.

‘Help mij kiezen’-gesprekken

Voor laatstejaars leerlingen, die écht geen idee hebben welke vervolgopleiding zij moeten kiezen en het daardoor lastig vinden om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding, is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een ‘Help mij kiezen’-gesprek met een van onze decanen. Let op: er is een beperkt aantal gespreksmomenten beschikbaar (vol = vol) en het is niet mogelijk dat leerlingen zich tijdens de open dag voor dit gesprek aanmelden.

Meer informatie

Meer informatie over de open dag van 27 januari staat op dit decanenplatform en op de website van het Graafschap College.

Reageren