Laden Evenementen

GC on Tour

  • Dit evenement is voorbij.

‘Ontdek het Graafschap College tijdens de ‘GC on Tour’!’

Voor leerlingen die dít jaar nog willen ontdekken wat de mogelijkheden binnen het mbo en het Graafschap College zijn, organiseren we de GC on Tour.

Eind november en begin december bezoeken wij zoveel mogelijk middelbare scholen in de regio. Dit doen we met kleine voorlichtingsteams bestaande uit studenten, decanen en/of docenten. We nemen voor de leerlingen een inspirerende brochure mee én een overzicht waar al onze voorlichtingsactiviteiten in staan.

Wanneer mogen we op jouw school langskomen?

Begin november ontvang je per mail een link naar het aanmeldformulier voor GC on Tour. In dit formulier kun je twee voorkeuren opgeven voor de datum en het dagdeel waarop wij welkom zijn op jouw school. Heeft jouw school meerdere locaties? Dan vul je per locatie een apart formulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanmelding. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om het definitieve moment van ons bezoek te bepalen en afspraken te maken over de exacte invulling ervan.

 

Dit event wordt georganiseerd onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Worden de corona-maatregelen verder aangescherpt, dan kan dit van invloed zijn op de invulling en/of doorgang van de GC on Tour.