Informatieavond vavo

Donderdag 29 juni 2017 houdt de afdeling vavo van het Graafschap College een informatieavond. De avond is bedoeld voor iedereen die overweegt om een opleiding of enkele vakken te gaan volgen binnen het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Op het Graafschap College kunnen (jong)volwassenen binnen het vavo studeren om het diploma of certificaten vmbo-tl, havo en vwo te behalen.

Bezoekers krijgen op de informatieavond voorlichting over profielen en vakken, studiebegeleiding, deeltijd/voltijd, uitbesteding van 18-minners en nog veel meer. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen, aan de docenten en de zorg- en loopbaandecaan van het vavo, maar ook aan een trajectbegeleider en een huiswerkbegeleider/orthopedagoog van het Graafschap College.

Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden voor de vavo-informatieavond. Leerlingen en hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom op:

Donderdag 29 juni 2017, tussen 19.00 en 21.00 uur

Graafschap College, sector Educatie & Participatie

Julianaplein 2, 7001 HG  Doetinchem

 

Reageren