Voorlichtingenseizoen 2021-2022 van start

Afgelopen donderdag vond de officiële ‘aftrap’ van het nieuwe voorlichtingenseizoen plaats tijdens de Decanendag, die dit jaar weer op locatie kon plaatsvinden. Deze week starten we met ‘GC on Tour’, waarbij we middelbare scholen in de regio bezoeken om leerlingen te laten kennismaken met het Graafschap College.

Graag brengen we je via dit bericht op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom het voorlichtingenseizoen 2021-2022. Klik hier voor het complete overzicht.

‘GC on Tour’
Vanaf deze week gaat het ‘Graafschap College on Tour’! Veel scholen hebben zich aangemeld en de planning is rond. Aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk.

Nieuwe algemene brochure en flyer voorlichtingsactiviteiten
De brochure ‘Ontdek het GC’ 2022-2023, waarin we een algemene indruk geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden, is gereed. Vo-scholen kunnen deze via dit formulier bestellen. Tijdens ‘GC on Tour’ delen we de brochure uit, net als de flyer ’Ontdekkingsreis door het Graafschap College’ met de voorlichtingsactiviteiten. Voor leerlingen is de digitale brochure hier te downloaden.

Opleidingen 2022-2023
Vanaf midden oktober is het mogelijk voor leerlingen om via onze website de opleidingsmogelijkheden voor 2022-2023 te ontdekken én om zich aan te melden.

Aanmelden open dag 5 november
Tijdens de open dag op 5 november kunnen leerlingen kennis maken met het mbo, ontdekken wat het Graafschap College te bieden heeft en sfeer proeven. Aanmelden hiervoor kan vanaf midden oktober via de website.

Meer info?
Via het decanenplatform houden we je op de hoogte van de voorlichting in het komende schooljaar. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact op met Wilfried Rouwhorst (w.rouwhorst@graafschapcollege.nl)

Reageren